Fællestur til Store Hestedag søndag 3/9

Der er åbent for tilmelding på klubmodul…

I weekenden 2.-3. september afholdes der store Hestedag på dyrskuepladsen i Roskilde.
Dette synes vi, er en oplagt chance for en hyggelig fællestur til en dag i hestens tegn.
For at kunne gennemføre dette kræver det dog, at nogle forældre vil bakke op og stå for transporten frem og tilbage, da transporten derned med det offentlige er en lidt bøvlet tur. Forældre, søskende, bedsteforældre mm. er naturligvis velkomne til at tage med.
Vi satser på at køre fra HVR allerede kl. 8.00 søndag for at slippe for de værste køer på vejen derned og være der hele dagen (nærmere tid for afslutning vil komme her og på facebook, når programmet er endelig planlagt).
Det vil være muligt at følges med voksne dernede, men børnene vil med forældrenes accept også få lov at færdes alene. Der vil løbende være mødesteder/-tider, så vi er sikre på alle får en god oplevelse. Vi vil være voksne med og alle vil få udleveret telefonnumre, så det altid er til at få kontakt med os.

Det er til at købe mad og drikke i alle afskygninger på pladsen.

Der vil være utallige boder der frister både med rideudstyr og alt muligt andet, så vil anbefale lidt lommepenge, men en god ide at aftale med jeres børn på forhånd, hvor meget de må bruge og på hvad. Vi anbefaler bæltetasker, pengekat eller lignende til værdigenstande.

Vi køber billetterne samlet ved indgangen, så alle skal have kontanter med (på beløbet) eller mobilepay.
Billetpriserne er 45,- kr for børn i alderen 6-12 år og 110,- for os andre (børn under 6 år er gratis). Dertil kommer, at vi får 10% rabat, hvis vi er mere end 10 personer.

Forældre der ønsker at bakke op enten som chauffører eller ledsagere, må meget gerne sende en mail til iben.kaempegaard@hvr-rideklub.dk med information om ledige pladser i bilen og om man kan køre ud, hjem eller begge veje.

Husk at få godt med solcreme på og tøj på efter vejret 😉

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.