Kommende aktiviteter på HVR

Husk 16/2 er sidste tilmelding til klubstævnet 26/2. Propositionerne ses her.

Søndag d. 5. marts afholder vi fastelavn. Der vil være tøndeslagning, kvadrilleridning, konkurrence om bedst udklædte og voltigeringsopvisning og mulighed for kort selv at prøve det. Det er gratis at deltage, men for at have en ide om, hvor mange der kommer, vil vi opfordre folk til at tilmelde sig på klubmodul. Der vil komme yderligere opslag på HVR.

21/3 afholdes der generalforsamling. Indkaldelsen vil blive udsendt pr. mail, så sørg for jeres mailadresser er opdateret i klubmodul.

26/3 er der rideskolestævne. Propositionerne ses her.

1/4 opstarter nyt skovturshold. Se info i den foregående nyhed.

9/4 afholder Stemma islænderstævne.

13/4-14/4 er der udvidet klubstævne i springning. Propositioner kommer.

12/5 er der udvidet klubstævne i dressur. Propositioner kommer.

17/6-18/6 er der udvidet klubstævne i dressur med afvikling af Vestegnsmesterskaberne. Propositioner kommer.

1/7-2/7 er der udvidet klubstævne i springning. Propositioner kommer.

I uge 28 afholder vi aktiv sommer. Alle der gerne vil hjælpe bedes sende en mail til RSU@hvr-rideklub.dk. Der vil være forplejning og ugen sluttes af med en skovtur for hjælperne.

I uge 29 og 30 vil der blive afholdt ridelejre. Nærmere info kommer.

23/9-24/9 er der udvidet klubstævne med klubmesterskaber i dressur og springning. Propositioner kommer.

Ridehuslukninger: Husk der vil være lukket for ridehuset fra kl. 19.00 aftenen inden stævnerne 26/2, 26/3 og 9/4 og til sent søndag. Det nøjagtige tidspunkt vil offentliggøres i dagene op til stævnet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.