Ridehustider efter sommerferien

Som tidligere nævnt kommer der ændringer i ridehustiderne efter sommerferien. Det betyder at pensionærer og privatryttere mister 1 time om ugen.

Vi er bevidst om, at når det bliver vinter, kommer der meget pres på vores ridehus, og derfor har vi følgende løsning til om tirsdagen.

De sidste 30 min af rideskoletiden (fra 19:00-19:30) er det tilladt for de privatryttere, der skal springe efter rideskolen, at komme ind og varme op, så man er klar til at springe præcis kl. 19:30. Endvidere vil rideskolerytterne hjælpe med at fjerne de spring, der ikke skal bruges.

Pensionærer og privatryttere, der ikke skal springe, har ligesom tidligere mulighed for at ride dressur i den private springtid, så længe man kan tage hensyn til de ryttere der springer.

Om onsdagen har vi svært ved at være fleksible, da det er Islænderforeningen Stemma, der har ridehuset fra kl. 19-20.

Vi har taget i betragtning at vi tidligere på året har hævet prisen på ridehuskort, og at dette ikke harmonerer særlig godt med den nu indskrænkede tid. Da der dog stadig er et stort problem med opsamling efter hestene, så vi både skal bruge lønningskroner og hyppigere skal udskifte bunden, så ser vi ingen anden udvej end at bibeholde de nuværende priser.

Ridehustiderne vil fremover se ud som på det vedhæftet skema.

Ridehustider

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.