Heste og ponyer

Navn: Ingar af Halsnæs Født: Derfor elsker vi ham/hende: Uvaner:

Ingar af Halsnæs

Ingar er en lidt doven men rigtig rolig pony, der sagtens kan vækkes af de lidt mere øvede ryttere. Ingar er tilredet her på rideskolen, og kan gå med alle ryttere på alle niveauer. Han er god til at springe, og han er rigtig glad for dette.

Navn: Pako Født: Derfor elsker vi ham/hende: Uvaner:

Pako

Pako er en af vores sødeste og skønneste heste, der dog kan være lidt frisk om vinteren i frostvejr. Pako er en af vores mest populære heste, der kan gå med alt fra babyryttere til voksne og øvede ryttere. Han er også en rigtig god springhest, han elsker det og finde gerne lige det ekstra gear frem!

Navn: Lille Per Født: Derfor elsker vi ham/hende: Uvaner:

Lille Per

Skøn lille pony, der dog er lidt nervøs for hurtige og voldsomme bevægelser. Han kan ikke springe så højt, men gør det med stor lyst. Lille Per er altid frisk på en god skovtur. Lille Per går primært med vores mindste ryttere og passer altid rigtig godt på dem.

 

 

Navn: Krøis Født: Derfor elsker vi ham/hende: Uvaner:

Krøis

Krøis er en hest med sin egen mening om tingene – han kan være ret fræk og lidt stædig når man omgås og rider ham, men hvis man lige for fortalt ham hvem det er der i virkeligheden bestemmer er han en super go hest. Han kan gå en fin dressur og springer også gerne, derudover bliver han også brugt til vores voltigeringshold.

Alie

En af de mest populære ponyer. Hun er sød og kærlig og rigtig god til begynderryttere, men kan også bruges af de øvede ryttere. Alie har lært at springe her på rideskolen, og er efterhånden blevet god til det.

 
Obama
Obama er en lidt frisk hest, der kræver en lidt mere rutineret rytter. Han er rigtig god til at springe, men har dog en lidt speciel teknik når han skal over springene, men over kommer han. Obama vil altid gerne give den bedste tur til sine ryttere, og er altid sød og rar i stalden.
Mr. D
Mr. D er en sød og rar hest der altid gør det bedste for sin rytter. Han elsker at blive nusset omkring i stalden, og ellers at give den gas på springbanen. Mr. D er efterhånden også blevet rigtig god i dressuren, hvor han hiver flere placeringer hjem hver gang.  Mr. D er god til ryttere på alle niveauer.
Isabella
Isabella er en hoppe med stort H, hun er for det meste frisk på en go galop og elsker at spring og gør det med stort overskud, derudover kan hun også sagtens gå en fin dressur. Isabella er sød og dejlig, og elsker at blive nusset i stalden.
Silver
Silver er en af HVRs yngste heste, men trods det er han en af de roligste vi har. Silver kommer direkte fra Irland hvor han har gået jagt, og derfor elsker Silver at være i skoven og springe. Hvis man er rolig omkring ham, vil han også rigtig gerne stå og nusse  på staldgangen.
Tulle
Tulle er en rigtig skøn og livsglad pony, der elsker at gå timer i rideskole. Hun bruges både til spring og dressur. Hun springer i høj fart og elsker det overalt på jorden, men er ikke særlig god til det. I dressuren prøver Tulle så godt hun kan. Generelt bruges Tulle til vores begynderryttere da hun er en hest der passer rigtig godt på sin rytter og altid giver en god tur.
Flaoura
Flaoura er en bestemt dame, men hun kan sine ting! Både i dressuren – hvis man lige kan finde start-gearet – og i springningen, hvilket hun elsker.
Jasmin
Er lige så sød og kærlig som hun er stor – hun elsker at hygge på staldgangen og er rigtig sød i ridningen, også med de små ryttere. Jasmin bliver brugt til volti. 
Dynamic
Er en super flink lille hest, god til alle slags ryttere, både i dressur og springning. Synes en frisk galop i skoven er en fest.
Victor
Er en super flink stor hest, god til alle slags ryttere, både i dressur og springning. Synes en frisk galop i skoven er en fest..
Redskin
Er en super flink lille hest, god til alle slags ryttere. Kan godt være lidt bestemt når det ikke går efter hendes hoved.
Melissa
Er en super flink lille hest, god til alle slags ryttere. 
Chrisie
Er en super flink lille hest, god til alle slags ryttere. 
Star
Er en super flink lille hest, god til alle slags ryttere. 
Everton
Er en super flink stor hest, god til alle slags ryttere.