Rideskolestævne d. 25. august

Søndag d. 25/8 åbner vi efterårssæsonen med et rideskolestævne, tilmeldingen foregår via vores nye tilmeldingsystem.

Man kan stille op i følgende klasser:

Klasse 1: HVR Speciel trækkerklasse u. galop - handicap

Klasse 2: Valgfrit LD1-LC3 (Øvet ryttere der rider LD-LC og øvet rideskoleryttere over 18 år)

Klasse 3: Valgfrit LD1-LA2 (Rideskoleryttere der ønsker at ride LB eller LA. Ryttere på privatheste der ønsker at ride et af de ovenstående programmer. Ryttere i denne klasse rider efter OUT-reglerne, mens rideskoleryttere rider efter udelukkelsesreglerne nederst på siden.)

Klasse 4:  LD1-LD2 (Niveau begynder)

Klasse 5: LC-LC2-LC3 (Niveau begynder og letøvet)

Klasse 6: LD1 med trækker (Niveau nybegynder og begynder)

Almindelige bestemmelser:

1. Dansk Rideforbunds reglement er gældende, hvor intet andet er anført.
    - Der kan dispenseres for de af forbundet godkendte bid. Bidet skal forhåndgodkendes af undervisere eller sekretariat.
  1. Stævnet er kun åbent for HVRs medlemmer.
  1. Privatryttere kan kun starte i klasse 3.
  1. TILMELDING skal ske til din ridelærer, og din ridelærer skal godkende din tilmelding og dine 5 ønsker til heste/ponyer. Tilmeldingen er først gældende, når der er betalt via hjemmesiden.
  1. BETALING foregår via hjemmesiden under arrangementer.
  1. Sidste tilmeldingsfrist er lørdag d. 17. august kl. 16.30 og det er ikke muligt at efteranmelde.
  1.  Pris pr. start 100 kr. på rideskolehest og 75 kr. på privathest.
  1. Det er kun muligt at starte én gang på rideskolehest og to gange på privathest.
  1. Der kan maksimalt være 60 starter, og pladserne fordeles efter først til mølle princippet.
  1. Stævnet afholdes i HVR’s ridehus på B-bane* (20*40m)
  1. Det vil være muligt at opvarme bagerst i ridehuset. Der må dog maximalt være 5 ekvipager på opvarmningsområdet. Vi henstiller til at forældre mm ikke opholder sig på opvarmningsområdet andet end for at hjælpe ryttere op eller af.
    Privatryttere må også varme op ude.
  1. Der må skridtes og traves som opvarmning, og højst 5 minutters trav.
    Dog må startende i klasse 2, 3 og 5 tage to volter galop på begge volter. Dommeren kan give dispensation til længere opvarmning, såfremt særlige hensyn taler herfor.
  1. Det er tilladt at ride med pisk i alle klasser, dog er det valgfrit om man vil ride med sporer eller pisk i klasse 2, 3 og 5.
  1. Ponyer starter på lige fod med heste. Der dispenseres for rytterens alder, således at ældre ryttere kan starte ponyer. Ekvipagen skal dog se harmonisk ud.
  1.  Det er kun den startende rytter, der må sidde på hesten/ponyen.
  1. Man skal melde til start i sekretariatet*** senest et kvarter før klassens start.
  1.  Det foreløbige program med startlister og klassens starttider offentliggøres senest mandag d. 19. augsut 2019 kl. 14.00 på https://online.equipe.com/  Det endelige program med præcise starttider offentliggøres samme sted senest fredag d. 23. august 2019 kl. 20.00.
  1. Klubben forbeholder sig retten til at aflyse eller sammenlægge klasser med færre end 3 ekvipager.
  1. Der uddeles rosetter til alle ekvipager og ærespræmier og rosetter til de placerede ekvipager.
  1. Hvis den hest, man skal starte, bliver syg/skadet, vil man få tildelt en anden hest, hvis dette er muligt (ikke valgfri). Startgebyret kan ikke refunderes.
  1. Hvis en privathest bliver syg/skadet, og man melder afbud før torsdag d. 22. august kl. 18.00, kan man få refunderet 50% af indskuddet ved henvendelse i sekretariatet under stævnet.

*) Bane B = kort bane (20 x 40 m).

**) Ekvipage = hest og rytter

***) Sekretariat = stævnets kontor/hus (forefindes på HVR’s kontor).