Den er her endnu...

28-08-2020

CORONA'en er stadig i blandt os og vi skal stadig tage vores forholdsregler!

Bestyrelsen er blevet orienteret om, at en klassekammerat til en af vores aktive ryttere er blevet testet positiv for Covid-19-virus. Det er således IKKE vores rytter, men et led længere ude i kæden. Vores rytter bliver testet i nærmeste fremtid og HVIS det skulle vise sig, at der er grund til bekymring, vil Bestyrelsen selvfølgelig straks informere om det.

Det giver god anledning til at huske alle på at CORONA'en desværre stadig florerer iblandt os og at vi stadig skal tage vores forholdsregler, ved at følge myndighedernes anvisninger:

For HVR gælder det desuden:

CORONA-kontrolbesøg

Vi har hørt fra flere sider, at myndighederne i den kommende tid vil intensivere kontrolbesøgene i bl.a. sportsklubber og på idrætsanlæg. Bestyrelsen gør selvfølgelig hvad vi kan, for at HVR kan blive "frikendt" ved et evt. kontrolbesøg, men vi kan ikke gøre det alene. Vi er afhængige af, at I alle er obs. på at følge myndighedernes anvisninger. Sker det ikke, kan vi risikere en bøde (som vil være en katastrofe for vores hårdt spændte økonomi) eller i yderste konsekvens en lukning... det vil vi blive rigtige kede af, så det skal vi da gøre alt for at undgå, ikke?