SÅ skal der shoppes - igen!!

05-11-2022

OPDATERING: 
Den ekstraordinære advents- og julebestilling er nu samlet sammen og sendt til leverandøren.
Næste ordinære bestilling sker ca. 25. november. 

NYHEDER i HVR-shoppen!

Smut ind i HVR-shoppen og shop løs i de lækre nyheder! Du finder HVR-shoppen HER eller i topmenuen!

De populære sweatshirts, hoodies, sweatjakker og joggingbukser fås nu ikke bare i navyblå (vores klubfarve), men også i SORT og LYS GRÅ. For at shoppen ikke skal blive for uoverskuelig, er størrelserne på de forskellige sweat-artikler blevet samlet, så alle størrelser findes under hver artikel i den valgte farve - det lyder måske lidt forvirrende, men vi håber at det giver mening, når I klikker jer ind i shoppen!

Synes I også, at det er ved at blive koldt? Det er der også råd for! I shoppen finder I nu både en dynevest og to jakke-nyheder: En dynejakke og en vind- og vandtæt vinterjakke med lunt fleecefor. Der er også varmt tilbehør, som fx. en strikhue, fleecepandebånd og fleecehue - alt med broderet HVR-logo i hvid.

Skal du bruge adventsgaver? Vi laver en ekstraordinær bestilling lige om snart og hvis du skal have noget med, skal vi have modtaget din ordre senest søndag d. 13. november kl. 18.00 SHARP. Så samler vi sammen og afgiver en samlet bestilling til vores leverandør mandag morgen. Vi kan IKKE garantere, at alle varer kan nå at komme hjem eller blive klar i tide til 1ste søndag i advent, men både vi, vores leverandør og BN Broderi (som trykker/broderer logoer og navn på tøjet) vil gøre vores yderste for at det skal lykkes.

Skal du bruge julegaver? Så er det en god idé at bestille nu, så du er i god tid. Næste ordinære bestilling bliver samlet sammen og afgivet ca. 25. november, hvilket burde være i OK-tid for bestilling af julegaver, men knap så god tid, hvis noget skulle vise sig at være udsolgt...

Hvordan er det nu, man bestiller?

HVR's webshop fungerer ligesom enhver anden webshop - næsten:

* Note: Hvis du fx ønsker at købe en t-shirt og gerne vil have navn på, så skal der ligge to varer i din kurv: T-shirten OG tilvalget!

Forbehold

Vi tager forbehold for udsolgte produkter og størrelser og for de forlængede leveringstider, som mange brancher i øjeblikket lider under!

God shoppelyst!