Eventoversigt

Tilmelding til prøvetime eller introduktionskursus

Antal tilmeldte: 52/52 Pris: 50,- Lokation:
Avedøre Slettevej 7C
2650 Hvidovre
Dato:
01-10-2020 10:00
31-12-2020 16:00
Sidste frist for tilmelding:
31-12-2020
Beskrivelse

Vi vil gerne sikre at vores ryttere får mest muligt ud af rideundervisningen. Derfor skal alle der ønsker at gå til ridning hos HVR deltage i et introduktionskursus eller en prøvetime, så vi kan finde præcis dét hold, der passer bedst til dig.

Det er ikke nødvendigt at være medlem af rideklubben for at deltage i et intro.kursus eller en prøvetime, MEN du eller dit barn kan ikke blive sat på venteliste til rideskoleholdene uden at være oprettet med en profil i vores medlemssystem. Vi anbefaler derfor, at du opretter en profil allerede nu. Profilen skal oprettes til den deltagende rytter, uanset alder, og det gøres nemt via menupunktet “opret profil” på hjemmesidens forside.

Den dag du/dit barn får plads på et hold er det en betingelse, at rytteren samtidig bliver meldt ind som aktivt medlem af rideklubben.

Ved tilmelding til intro.kursus eller prøvetime er det VIGTIGT at det er rytterens er navn, alder og rideerfaring, der bliver angivet herunder.

Ved tilmelding betaler du et depositum på kr. 50,- pr. tilmeldte. Når du bliver inviteret til at deltage i enten en prøvetime eller et kursus, betales der kr. 200,- ved endelig tilmelding.

Information om prøvetimer:

For at kunne deltage i en prøvetime forventer vi, at du kan sadle op og strigle selvstændigt, samt ride skridt, trav og galop uden hjælp. Hvis du har redet som barn/ung og dengang var en rutineret rytter,  kan du godt deltage i en prøvetime.

Vi prøver så vidt muligt at samle ryttere der passer alders- og erfaringsmæssigt sammen, når vi afholder prøvetimer.

Information om introduktionskursus:

Ud over at finde det rigtige hold, er introduktionskurset også en orientering til vores kommende ryttere (og børnerytternes forældre) om Hvidovre-Avedøre Rideklub generelt, samt om hvordan stedet drives og hvordan tingene foregår hos os. Vi fortæller lidt om selve klubben, rideskolen, vores heste, hvordan vi udvælger hestene til rideskolen, vores faciliteter, vores arrangementer, regler, skik og brug og meget mere.

Generel information:

Prøvetime og introduktionskurser bliver afholdt om søndagen, når der er der plads på ventelisten til de relevante ridehold og og når der er tilmeldt deltagere nok på samme niveau.

Vi kontakter jer når I har mulighed for at deltage. Når I først er tilmeldt, lover vi, at I ikke bliver glemt, så det er ikke nødvendigt at skrive til info-mailen for at rykke for deltagelse - vi skal nok kontakte jer!