Vi søger 1-2 m/k over 18 år til at undervise på rideskolen

Vi leder efter 1-2 ansvarlige undervisere, der gerne har træner 1-uddannelsen eller højere (dog ikke et krav). Vi har omtrent 15 ledige undervisningstimer, som vi ideelt set gerne vil dele i 2 stillinger. Timerne ligger på hverdage og lørdage. I hverdagene starter rideskolen kl. 15, mens lørdagsholdene starter kl. 9.

Du kommer til at indgå i et lille team af unge mennesker, der driver rideskolen i samarbejde med den frivillige bestyrelse.

Arbejdsopgaverne inkluderer bl.a.:

Det er naturligvis vigtigt, at du har relevante kompetencer indenfor ridesporten og gerne erfaring med undervisning.

Du vil være rideskolens ansigt udadtil overfor mange elever og forældre, så vi forventer at du er venlig, imødekommende og indgår i dialog med folk på stedet. Dette gælder både ift. andre hestekyndige og overfor nybegyndere, der er uvante med heste. Det kræver tålmodighed og venlighed, samt et godt øje for både elevernes og hestenes potentialer og begrænsninger.

Timelønnen er 128,75 kr.

Det er en forudsætning for ansættelse, at vi kan hente en børneattest på dig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rideskoleudvalget (Sofie V.) på tlf. 60 47 62 63 eller skrive på nedenstående mail.

Du kan sende din ansøgning inkl. CV til rsu@hvr-rideklub.dk

Ansøgningsfrist: den 24. juli. Samtaler forventes at blive afholdt i dagene efter.

Vi forventer, du kan starte omkring 1. august.

Du kan downloade stillingsopslaget her