Vi søger 1-2 m/k over 18 år til at undervise på vores rideskole

Du skal både undervise på hverdage og om lørdaggen.

Vi leder efter 1-2 ansvarlige undervisere, der gerne har DRF's Træner-1-uddannelse eller højere.

Vi kan tilbyde ca. 10 ugentlige undervisningstimer, som er fordelt over tirsdag kl. 14.15-17.45, fredag kl. 15.00-19.00 og lørdag kl. 10.45-14.30.

Der er mulighed for flere timer, så send endelig din ansøgning, så taler vi om det.

Du kommer til at indgå i et lille team af mennesker, der driver rideskolen i samarbejde med den frivillige bestyrelse.

Arbejdsopgaverne inkluderer bl.a.:

Det er naturligvis vigtigt at du har de rette kompetencer indenfor ridesporten og gerne erfaring med undervisning.

Udover dette kræver arbejdet, at du er god til at kommunikere og generelt er omgængelig overfor vore elever og deres forældre, der nogle gange er uerfarne på og ved hestene. Det kræver tålmodighed og venlighed, samt et godt øje for både elevernes og hestenes potentialer og begrænsninger.

Du vil være HVRs ansigt udadtil overfor mange elever og forældre og vi forventer, at du er venlig og imødekommende overfor medlemmer og andre.

Timelønnen er 128,75 kr.

Det er en forudsætning for ansættelse, at vi kan hente en pletfri børneattest på dig.

Hvs du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rideskoleudvalget (Sofie V.) på tlf. 60476263, men fortrinsvis kontakt via mail: rsu@hvr-rideklub.dk

Du kan sende din ansøgning inkl. CV til rsu@hvr-rideklub.dk
Ansøgningsfrist: Send gerne ansøgning så hurtigt som muligt.
Vi holder samtaler løbende.
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.