Faciliteter

Hvidovre-Avedøre Rideklub har til huse på:

Avedøre Slettevej 7c

2650 Hvidovre

Rideklubben ligger i "Den Grønne Kile", lige indenfor Vestvolden og med den hyggelige Avedøre Landsby som nærmeste nabo. Rideklubben forpagter stedet + de omkringliggende folde af Hvidovre Kommune, som ejer stedet. Da det dermed er et kommunalt område, gælder visse kommunale regler, herunder regler omkring brand/redning og rygning!

Rideklubben råder over:

I stalden er der et aflåseligt depotrum til opbevaring af rideskolehestenes sadler og trenser (hovedtøj), samt dækkener, rene sadelunderlag og andet ridemateriel. Sadler og hovedtøj er markeret med hestens navn og et nummer, svarende til det boksnummer, hesten står i. I rummet finder du også en striglespand med et tilsvarende nummer på. Striglerne i spandene må kun bruges til hesten i boksen med samme nummer (fx boks nr. 19 = sadel nr. 19, hovedtøj nr. 19 og striglespand nr. 19).