Faciliteter

Hvidovre-Avedøre Rideklub har til huse på:

Avedøre Slettevej 7C
2650 Hvidovre

Rideklubben ligger i "Den Grønne Kile", lige indenfor Vestvolden og med den hyggelige Avedøre Landsby som nærmeste nabo.
Rideklubben forpagter stedet og de omkringliggende folde af Hvidovre Kommune, som formelt set ejer stedet.
Da HVR dermed er et kommunalt område, gælder visse kommunale regler, herunder regler omkring brand/redning og rygning!

Rideklubben råder over:

I stalden er der et aflåseligt depotrum til opbevaring af rideskolehestenes sadler og trenser (hovedtøj), samt dækkener, rene sadelunderlag og andet ridemateriel. Sadler og hovedtøj er markeret med hestens navn og et nummer, svarende til det boksnummer, hesten står i. I rummet finder du også en striglespand med et tilsvarende nummer på. Striglerne i spandene må kun bruges til hesten i boksen med samme nummer (fx boks nr. 19 = sadel nr. 19, hovedtøj nr. 19 og striglespand nr. 19).

Brug af faciliteterne:

Hvis man som privatrytter ønsker at benytte ridehus og baner, skal man være medlem af rideklubben og have et gyldigt ridehuskort. Ridehuskort købes i HVRs webshop.

Rideskolen har førsteret til ridehuset eller den bane, som underviseren ønsker at benytte

Den lille bane og den bagerste bane (multiridebanen) er årben hele året rundt. Den udendørs springbane er åben fra d. 1. april (hvis vejret tillader det) og til d. 1. oktober (sæsonen kan forlænges eller forkortes, afhængig af vejret). Hvis der er skiltet med at banen er lukket, skal dette overholdes.