HVR genåbner mandag d. 8. marts

05-03-2021

Siden Regeringens pressemøde i sidste uge har Bestyrelsen arbejdet på overtid for at finde frem til en genåbningsplan, som kan få flest mulig elevryttere i sadlen, samtidig med at vi holder os indenfor de rammer og restriktioner, vi (desværre) stadig er underlagt.

Det er vigtigt for Bestyrelsen at understrege, at vores topprioritet er, at ridning på HVR skal foregå under så sikre forhold som muligt, både for ryttere og heste!

Der har været - og er stadig - flere ting at tage stilling til, ligesom der er forhindringer og praktiske forhold, vi skal være opmærksomme på.
Alt disse praktikaliteter + Bestyrelsens overvejelser for genåbningen kan I læse mere om her.

Og nu til det I venter på!

HVR åbner på mandag - og når vi åbner, vil alle hold vil igen være delt

I løbet af weekenden vil I alle modtage en mail med nærmere information om, hvornår I eller jeres barn/børn skal ride.

Holddelingen er nødvendig af flere grunde:

Formandinden har lagt hårdt pres på Hvidovre Kommune og har fået en særlig dispensation, så vi kan åbne stalden en smule, på følgende ufravigelige betingelser:

Det er vigtigt, at ALLE husker disse regler!!

Udover staldreglerne gælder følgende:

Kære alle - dette er de vilkår vi kan tilbyde i øjeblikket. Hvis du vurderer, at det ikke duer for dig, men hellere vil vente, så lad os det vide hurtigst muligt, gerne inden søndag d. 7. marts kl. 12.00

Og til jer forældre - I kender jeres barn/børn bedst - vi vil lade det være op til jer at vurdere om disse vilkår fungerer for dit barn/børn. Hvis I synes, at det er bedre for jeres barn/børn at vente, bedes I også give besked hurtigst muligt, gerne inden søndag d. 7. marts kl. 12.00

I giver os besked ved at sende en mail til info@hvr-rideklub.dk - husk at skrive rytterens navn og ridehold i mailen.

Hvis I har spørgsmål, opfordrer vi jer til at læse mere her. Hvis I ikke finder de svar I søger, så skriv gerne til info@hvr-rideklub.dk.


Vi glæder os til at se jer igen fra på mandag!

Mvh 
Bestyrelsen


PS: De generelle regler for genåbningen kan læses på DIF's hjemmeside - se mere her