Praktiske oplysninger ifm. genåbningen

07-03-2021

Hej alle

Kan I følge med i nyhedsstrømmen?

Det håber vi - der er meget at følge med i og derfor har vi valgt at I får informationerne serveret lidt ad gangen. Nu er turen kommet til en kort gennemgang af nogle af de praktiske ting, der vil blive en del af hverdagen på HVR i det næste stykke tid.

En af udfordringerne er, at der altid skal være en underviser til stede ved undervisningen af børn. Underviseren må derfor ikke forlade banen for fx at give hest til det næste hold eller hjælpe i stalden

En anden udfordring er, at når der rides på flere hold, må holdene ikke må kunne blive blandet. 

Henover weekenden er der derfor blevet etableret nogle ensrettede ruter, som er afmærket med pile og skilte.

Ruterne er markeret på kortet herunder:

Kort over HVR

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det kræver en nærmere forklaring:

Den RØDE FIRKANT v. ridebanen: Her giver underviseren hest.

Den PINK RUTE skal følges, når du har fået hest og skal TIL stalden. Ruten fører forbi laden m. skabe, så ryttere med skabe kan få fat i sine ting. HUSK at gøre opholdet i skabsrummet så kort som overhovedet muligt og hold god afstand!!

Når du skal FRA stalden til ridebanen, følger du den BLÅ rute, direkte fra stalden til banen.

Når du er færdig med at ride og skal have din hest tilbage til stalden, følger du den GRØNNE rute, til venstre om græsplænen.

Den ORANGE rute er til de ryttere, der kommer udefra og ønsker at benytte ridehuset. 

Til rytterne med særlige behov: I mødes med jeres underviser v. den GULE FIRKANT m. rød ramme v. stalddøren. Jeres underviser og evt. hjælper kommer med jeres hest, hvorefter I kan tage på en træktur i området.
 

Underviserne har været inviteret ud på HVR til en gennemgang, så de er godt rustet til at tage imod jer, når vi åbner i morgen.


Selv om det måske kan virke forvirrende, så håber vi at kortet og rutebeskrivelserne er til at forstå. Vi er sikre på, at vi ved fælles hjælp nok skal overvinde udfordringerne og få den nye (og heldigvis midlertidige) hverdag til at fungere på HVR.

Hvis du har spørgsmål, så prøv at læse mere her. Hvis du ikke finder de svar du søger, så skriv endelig til Bestyrelsen på info@hvr-rideklub.dk.


På gensyn på HVR, m.v.h.
BESTYRELSEN