Julen varede lige til Påske

08-04-2021

Nu skal I høre historen om, hvad nogle af de 10.000,- kr. som nytårslotteriet indbragte, er blevet brugt til - og om den dag, julemanden - eller sadelmageren.dk - kom forbi og havde MANGE gaver med til hypperne!

Først skal I høre lidt om, hvad vi har brugt nogle af lotteripengene til:

Vi sætter velfærden for både heste og ryttere meget højt og hertil hører, at hver hest går med en god sadel, der er specielt tilpasset hesten. Det er godt for hesten, som undgår belastningsskader og godt for rytteren, der sidder bedre i en ordentlig sadel. En del af lotteripengene er derfor blevet brugt på at investere i gode 2nd-hand-sadler, som vores dygtige sadelmager har tilpasset. Ved at købe 2nd-hand er vi samtidig med til at genbruge materiellet og spare på ressourcerne - og så er de billigere i indkøb, også hvis man regner tilpasningen med.

Og så skal I høre lidt om vores julen-varer-lige-til-påske-gaveregn:

I slutningen af februar gik vores sadelmager, sadelmageren.dk, på Facebook med følgende opslag: 

"Vi er så heldige at komme hos nogle rideskoler, som virkelig sætter hestevelfærden højt på dagsordnen, men da coronakrisen og udgifterne for at opretholde velfærdsstandarden, med udskiftning til “nye” brugte sadler i bedre design, individuel tilpasning af hver enkelt hests sadel og behandlinger koster, vil vi gerne hjælpe hvor vi kan og forsøger derfor nu at indsamle det sidste udstyr de mangler til hestene inden børn og voksne igen kan få glæden af hestene.

SÅ! Hvis du ligger inde med 16”+ 17” dressur underlag (De mangler primært 17”) ,sikkerhedsbøjler, gjorde i alle størrelser og grimer i pony, Cob og Full, som du gerne vil forære til god sags tjeneste, så kan du indlevere tingene hos os i Taastrup og så sørger vi for at ‘vores’ rideskoler modtager tingene"

24. marts kom sadelmageren på besøg og medbragte et bjerg af nyt eller næsten-nyt udstyr, som var blevet doneret - det er rørende og meget glædeligt, at der er så mange gavmilde heste-entusiaster derude. Vi er MEGET GLADE og MEGET-MEGET TAKNEMMELIGE for den overvældende donation:

Vi siger MANGE TAK for de mange skønne ting!!
Tulle fik noget nyt bling-bling

 

Alie fik et helt nyt hovedtøj

 

På hestenes og resten af rideklubbens vegne:
TAK til sadelmageren.dk for jeres store opbakning og for vores gode samarbejde!

Med venlig hilsen
BESTYRELSEN