HVR genåbner mandag d. 3. maj!

02-05-2021

Hej, søde medlemmer

Vi har i dag sendt en mail til jer, med en rigtig skøn nyhed - den får I også her:

HVR genåbner mandag d. 3. maj!

Tirsdag d. 27/4 skrev Hvidovre Kommune på sin hjemmeside: Tallene for Avedøre Sogn er nu på rette vej. Derfor kan vi åbne op for udendørs aktiviteter i idrætsforeningerne. Træningen skal selvfølgelig ske med overholdelse af alle gældende retningslinjer, som er en vigtig del i arbejdet med at få samfundet på rette kurs igen. 

Den besked var der mange HVR'ere, der læste og Bestyrelsen blev næsten lagt ned af henvendelser og spørgsmål om hvornår ridningen går i gang igen. Det forstår vi godt! Der er intet Bestyrelsen hellere ville, end at åbne hele butikken øjeblikkeligt...men... Kort forud for beskeden på Kommunens hjemmeside, havde Bestyrelsen fået en tilsvarende besked, men der var en del praktiske spørgmål, som manglede afklaring... Derfor gik Bestyrelsen tirsdag eftermiddag i gang med at søge svar på disse spørgsmål og uklarheder. Det kan I læse mere om dette her

Nu er de vigtigste brikker faldet på plads, så nu til det, I venter på!

Når HVR genåbner på mandag d. 3. maj, bliver det på følgende vilkår:

Børn og unge under 18 år

Voksne over 18 år

Derfor rides der fortsat med delte hold og holddelingen følger den plan, der blev sendt ud v. sidste genåbning, i begyndelsen af marts.

Særlige forhold

Fælles for alle

​​​​Allerede 6. maj indledes den næste genåbningsfase, men vi ved endnu ikke, hvad det kommer til at betyde for HVR. Vi er konstant i tæt dialog med Hvidovre Kommune, men heller ikke her kender man til fulde vilkårene for næste genåbningsfase. Vi orienterer jer, så snart vi ved mere. 

Hvis du har spørgsmål, så prøv at læse vores blog. Det kan være du finder svar her og hvis ikke, så prøv at vente et par dage, for bloggen opdateres løbende. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte Bestyrelsen på info@hvr-rideklub.dk eller support@hvr-rideklub.dk

På gensyn og hjertelig velkommen tilbage!

Mvh
BESTYRELSEN