Vil du gå til ridning?

09-10-2020

NU er der åbnet for tilmelding til introduktionskursus eller prøvetime!

Vi får løbende mange forespørgsler til vores info-mail om, hvordan og hvornår man kan tilmelde sig selv eller sit barn til ridning. Det er vi glade for, så mange tak for det.

For at få en plads på et ridehold hos os, skal du først igennem enten et introduktionskursus eller en prøvetime. Det kan du læse meget mere om her.

I foråret måtte vi imidlertid sætte bremsen i for disse meget efterspurgte introduktionskurser og prøvetimer. Ventelisterne til vores ridehold var lange og Corona'en umuliggjorde, at vi kunne tage imod flere nye medlemmer - men nu er den nye holdstruktur på plads, vi har fået flere ridehold og derfor er vi nu heldigvis klar til at åbne for tilmeldingerne igen.

 Vi har ændret en smule på konceptet:

Når du er tilmeldt, beder vi om at du væbner dig med en smule tålmodighed. Når I først er tilmeldt, lover vi, at I ikke bliver glemt, selv om der muligvis går et stykke tid inden vi inviterer dig med på et dato-bestemt kursus eller prøvetime. Det er med andre ord ikke nødvendigt at skrive til info-mailen for at rykke for deltagelse - vi skal nok kontakte jer! Vi vurderer løbende de tilmeldte og vi håber at kunne gennemføre 1-2 arrangementer pr. måned.

På gensyn på HVR!